Riskeer geen gevaar met bijtende stoffen

Bijtende stoffen zijn niet alleen gevaarlijk voor het milieu maar ook voor jou en je medewerkers. Loop geen risico met bijtende stoffen maar zorg dat ze goed worden opgeslagen en er geen onnodige risico’s worden genomen. Wanneer je met deze stoffen werkt is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt op de juiste manier.

Veiligheid voorop

Er zijn verschillende producten om de stoffen die bijten in op te slaan, meer dan je denkt waarschijnlijk. Bij Denios staat veiligheid voorop en met de juiste producten ben je er zeker van dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Denios helpt bedrijven met het veilig opslaan van risicovolle stoffen die bijtend kunnen zijn. Dit doen ze door de stoffen veilig op te slaan en te bewerken.

Producten

Denios biedt buiten alleen producten om de risicovolle stoffen in op te slaan ook producten aan die als het mis gaat wettelijk verplicht zijn om in huis te hebben. Denk hierbij aan een oogdouche en bijvoorbeeld een bluswateropvang. Het is belangrijk dat deze producten op de werkvloer te vinden zijn, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Je minimaliseert de risico’s met de producten die Denios, en aarzel ook zeker niet om contact op te nemen als je een vraag hebt. De medewerkers staan klaar om alle vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, en het is zeker aan te raden om hier gebruik van te maken!