200000059Voor mijn werk is een heftruck certificaat toch wel een ding wat je moet hebben. Heftruck opleidingen zijn best duur als ik ze zelf moet betalen. Daarom zocht ik goedkope heftruck opleidingen dicht in de buurt. Ik werk in een grote loods in een dorpje vlakbij Enschede. Vervolgens kwam ik de website tegen van PTC Opleidingen, omdat ik niet de enige ben binnen het bedrijf, wilde ik ook gelijk voor de andere jongens kijken of ik wat voor hun vond.

 

Bij PTC Opleidingen bieden ze veel extra’s aan, zo wilde ik niet te ver reizen en las ik op de site van PTC Opleidingen dat ze ook naar ons bedrijf konden komen. Dat is toch geweldig, rijles voor de heftruck krijgen op het bedrijf waar ik werk. De andere jongens kunnen dan ook gelijk alles mee volgen. En vervolgens achteraf worden de kosten ook nog een vergoed. Dus eigenlijk heb ik het dubbel zo goed.

 

PTC Opleidingen levert de dienst die ze beschrijven op hun site, de ervaring is heel fijn. Ze leggen alles goed uit en je kan eigenlijk niks fout doen. Vervolgens heb ik nadat ze mij alle informatie hadden gegeven die ik nodig had, het in de praktijk toegevoegd. Ik heb zonder moeite mijn heftruck opleiding gehaald!