Iedere moeder die in het rijke bezit is van een dochter krijgt er vast en zeker mee te maken. Een dochter die een prinsessenjurk leuk gaat vinden en graag betut en wel door het huis heen danst.

Mijn dochter zit nu dus in deze periode en geniet hier optimaal van! Niks is leuker om te mogen zien hoe dat mijn dochter zich uitleeft voor haar Kidkraft kaptafel. Deze hebben wij namelijk voor een tijd terug voor haar gekocht en op de een of andere manier vinden we haar altijd aan deze tafel. Van de week wilde ze zelfs haar werk vanuit school hierop maken!

logo (2)

Naar mijn mening is dit onwijs leuk om te zien en kan ik hier ook echt van genieten. Nu dat ze wat groter begint te worden merken we dat haar kaptafel wat aan de kleine kant is. Hierdoor hebben we besloten om een nieuwe kaptafel voor haar te bestellen. Onze vorige kaptafel hadden we via Persempretoys.nl besteld waardoor we ook deze keer weer hiernaartoe zijn gegaan. Snel de bestelling ingevoerd zodat ze niet nog langer aan een te kleine kaptafel hoef te zitten!