Ga je een hypotheek aan dan is het zaak serieus te kijken en onderzoek te doen naar de rente, een halve procent meer of minder rente kan al een hele hoop geld schelen iedere maand. Dan spreken we nog niet over een jaar of de looptijd van je rente, vergelijk je hypotheekrente bij Rente.nl. Op deze website heb je alle rentepercentages netjes in een overzicht verwerkt met de aanbieder erbij. Op deze manier kun je eenvoudig de aanbieder kiezen met voor jou de gunstigste condities.

Bespaar met de recente rente

Doe goed onderzoek naar de aanbieder met de laagste rente, je kunt op jaarbasis meer dan 500 euro besparen als je de laagste rente kiest. Bekijk op Rente.nl alle hypotheekaanbieders, in het overzicht zie je de laagste rentetarieven bovenaan in de lijst staan. Ook is het van belang of je een hypotheek met NHG wilt, zo zijn er bij iedere hypotheekvorm wel wensen die je misschien hebt en aan kunt geven. Weet je nog niet precies wat het allemaal betekent kun je dit op Rente.nl allemaal informeren.

hypotheekrente bij Rente.nl

Drie soorten hypotheken

Tegenwoordig zijn er nog drie soorten hypotheken die je aan kunt vragen, ben je een starter dan heb je keus uit twee vormen. Verdiep je eigen in de hypotheekrente bij Rente.nl door alle aanbieders te vergelijken met elkaar, door het invullen van een paar gegevens weet je al snel welke vorm en rentetarief voor jou het voordeligst is. Van de twee hypotheekvormen voor starters is de rente nagenoeg gelijk, alleen de verdeling met de maandlasten kan het verschil maken wat je per maand betaald aan hypotheek.