banner_6Ik kan pas echt van een croissant of een heerlijk vers brood genieten, als ik deze koop bij bakker Tetteroo in Laren. Bij dit familiebedrijf kan ik in zowel Laren als Eemnes om zeven uur ‘s morgens al terecht en in Bussum om acht uur ’s morgens. Ik kan hier van alles vinden van brood tot brownies. Wanneer ik kies voor makkelijk, bestel ik gewoon op internet in de webshop.

Natuurlijk heerlijk

Wanneer ik ga voor kwaliteit en natuurlijke producten, ga ik ook naar bakker Tetteroo. Zo worden de jams van vers fruit en zonder toevoegingen gemaakt, iets wat ik zeer waardeer. Ook het Allison speltbrood is voor mij een topper, ik eet hiermee alleen maar de basisingrediënten: speltmeel, water, levain en zout.

Workshops

Nog altijd wil ik graag een workshop volgen bij bakkerij Tetteroo. Ik kan dan kiezen uit een workshop brood bakken en een workshop patisserie. Bij de workshop brood bakken leer ik hoe ik het deeg van verschillende broden kan bereiden, vormen, rijzen en natuurlijk afbakken. Bij de workshop patisserie afwisselend programma verwachten waarbij ik diverse recepten maak met pure producten.