ultrasoon reiniger

Heb jij wel eens gehoord van een ultrasoon reiniger? Producten en jouw persoonlijke spullen schoonmaken en houden is vandaag de dag natuurlijk extra belangrijk, met een ultrasoon reiniger van Djaky gaat dit heel gemakkelijk. Een ultrasoon reiniger is een machine waar jij jouw items in kan onderdompelen om schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan spullen die snel bacteriën verzamelen zoals, sleutels, een bril, maar ook onderdelen van bijvoorbeeld bouten, schroeven, andere metaalsoorten.

Waarvoor gebruik je de reiniger?

Je kunt de Sonorex ultrasoonreiniger dus voor particulier gebruik aanschaffen maar ook als bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan kleinere onderdelen van een auto schoonmaken zoals bijvoorbeeld een carburateur of iets dergelijks. De reiniger maakt geen krassen of beschadigingen aan de spullen, hierdoor kun je er ook items in schoonmaken die delicaat zijn. Welke reiniger jij nodig hebt, ligt aan het werk wat jij wil verrichten. Als je een product hebt met veel kleine gaatjes of hoekjes gebruik dan een hoge frequentie, dit kun je zelf instellen op de ultrasoon reiniger. Bekijk naar de gewenste temperatuur die je kunt instellen op de reiniger, dit ligt natuurlijk ook aan de spullen die jij in de reiniger wil schoonmaken.

Hoe werkt de reiniger?

Eerst vul je de reiniger, je kunt speciale reiniger vloeistof in de ultrasoon doen samen met water. Dan zet je de reiniger aan, je stelt de temperatuur in en de hoogte van de frequentie voor de reiniger. Daarna stel je een tijd in bijvoorbeeld 60 minuten. Dan haal je het rekje uit de reiniger en stop je de spullen die jij schoon wil maken in het mandje. Dan stop je het rekje terug, doet de deksel weer op de reiniger en laat de machine zijn werk doen. Aan het water naderhand kun je het vuil in het water zien. Je pakt na het reinigen het rek eruit en en vervolgens tap je het water uit de reiniger.