Mijn website heb ik laten ontwerpen door Realgen en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Lees hieronder over mijn ervaring met Realgen.

Gemakkelijk en snel contact bij Realgen

Mijn contact met de medewerkers van Realgen is zeer soepel verlopen. Ik werd klantvriendelijk aan de telefoon geholpen en kon al snel terecht met al mijn wensen en eisen. De professionele houding van de medewerkers beviel mij erg en ik had het gevoel dat ik serieus genomen werd. Realgen heeft een mooie en goed werkende website bij mij weten op te leveren en zelfs na het aanleveren van de nieuwe website kreeg ik nog nazorg. Zelfs nu kan ik nog steeds met al mijn vragen terecht bij de medewerkers van Realgen.

Realgen levert goede service

De service van Realgen is van een hoog niveau. Ze gaan echt de samenwerking met je aan en communiceren alles dan ook vroegtijdig, zodat je zelf altijd overal van op de hoogte bent. Door hun open en eerlijke houding en communicatie, zijn er nooit misverstanden ontstaan. Ik kon ook altijd bij mijn website komen om zelf tussendoor een kijkje te nemen. Dit maakte de samenwerking met Realgen erg prettig en kan dit dan ook alleen maar aanbevelen bij anderen en ga dit ook zeker doen!

Nieuwsgierig geworden naar Realgen?

Ben je benieuwd hoe Realgen te werk gaat en wil je meer weten over hoe ze mij geholpen hebben? Dan mag je altijd contact met mij opnemen. Ik kan je Realgen namelijk alleen maar aanbevelen.