Wist je dat het tegenwoordig al mogelijk is om sanitair online te bestellen? Ik wist dit in de eerste instantie dus niet!

Van de week baalde ik als een stekker aangezien ik het in de bouwmarkt maar niet kon vinden. Diverse bedrijven ben ik langs geweest om te zoeken naar het toilet die ik wilde hebben maar helaas niet gevonden. Uiteindelijk ben ik op het internet verder gaan zoeken aangezien er toch een bedrijf moet bestaan die mij hiermee kan helpen?

logo (1)

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van sanitairstunt.nl. Hier is het namelijk mogelijk om je sanitair te bestellen en het vervolgens thuis te laten bezorgen! Ook inde kosten scheelt het enorm met wat ik elders heb gezien. Dit heeft mij doen beseffen dat ik het beste via deze website bestellen moet. Het feit dat hun het ook nog eens thuis komen bezorgen heeft mij in ieder geval overgehaald. Persoonlijk vind ik dit erg prettig zodat ik in de tussentijd verder kan gaan met het toilet op te knappen bij ons thuis. Nu maar hopen dat ik de goede toilet heb besteld bij hun!