Wil je een olijfboom bestellen? Dan ben je bij Tropic Trees aan het juiste adres! In onze online shop is een zeer ruim aanbod olijfbomen te vinden, met voor iedereen wel een geschikt exemplaar. Van kleinere boompjes voor in huis, tot bomen van meer dan een meter hoog voor in de tuin. En van bomen met robuuste dikke stammen, tot elegante, slanke bolvormen. En wil je graag een olijfboom met een hoge stam, of liever juist met een lage? Het kan allemaal! Iedere olijfboom in onze webshop is voorzien van een uitgebreide beschrijving, zodat je altijd eenvoudig kunt zien welke aan al jouw wensen voldoet.

De vakantie in huis met een olijfboom

De olijfboom is een mediterrane plant en van oorsprong dan ook voornamelijk in het warmere klimaat rondom het Middellandse zeegebied te vinden. Maar gelukkig kan je ook gewoon thuis in Nederland genieten van deze bijzondere plantensoorten. Kan jouw huis wel wat extra groen gebruiken? En hou je van een exotische uitstraling? Dan is een olijfboom bestellen echt iets voor jou! Want wanneer je een olijfboom bestelt, haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een stukje vakantie en een zonnige sfeer. En ook speciaal voor buiten is er zeer ruim aanbod prachtige olijfbomen in de webshop te vinden. Gegarandeerd dat deze het stralende middelpunt van jouw tuin zullen vormen!

De verzorging van de olijfboom

Heb je het perfecte exemplaar online gevonden en ga je de olijfboom bestellen, dan is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je deze het beste kunt verzorgen. Op onze site is bij iedere boom een uitgebreide uitleg over de verzorging te vinden. Wij raden dan ook van harte aan deze voor aankoop goed door te lezen, om er op deze manier voor te zorgen dat je jarenlang van uw boom zult kunnen genieten.