bedrijfsfilm

Tip: Prachtige keuken Oss gerealiseerd. Al vrij snel hebben wij het besluit gemaakt om te gaan verbouwen. Dit nadat wij onze muur tussen de woonkamer en de keuken hebben weggehaald. Op zich lijkt onze woning dan ook een stuk groter, overigens een stuk prettiger qua schoonmaken. Wanneer er geen muur meer staat hoef ik er niet meer omheen, nu kan ik gewoon “door de muur”.

Aangezien wij ervoor hebben gekozen om alles te renoveren, hebben wij dit stap voor stap genoteerd wat wij willen gaan doen. Als eerste wilde wij graag onze woning een andere kleur geven, zowel de buitenkant als de binnenkant van het huis. Wanneer je alles bij elkaar noteert, dan kom je er pas achter dat er voldoende moet gebeuren.

c-en-s-contact

Direct gestart!

Nu dat wij graag onze keuken willen vervangen ben ik online gaan zoeken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van censinterieurs.nl. Zij maken het mogelijk om een schitterende keuken te realiseren, geheel naar eigen wens! Leuke kastjes bestellen en niet te vergeten een werkblad welke past met de rest van het huis. Ik weet in ieder geval zeker dat onze woning langzamerhand een paleis word!