De trend dan 2021 is streetwear met een stijlvolle en eigentijdse en ook wel eigenzinnige touch. En dit is elke In Gold We Trust hoodie voor 100%. De prachtige kleuren, de volle grote letters van het merk op de achterkant van je trui, het comfortabele dragen en daarbij ook nog eens hoge kwaliteit, dit krijg je allemaal bij In Gold We Trust. Met een hoodie van In Gold We Trust mag je echt wel gezien worden. Of je nu met je vrienden gaat skaten, de stad in trekt of je gaat naar school, deze hoodies zijn zo stijlvol dat je ze overal kunt dragen.

De gouden eeuw, basis van In Gold We Trust

Eric Franzel, een van de oprichters, startte het avontuur op basis van zijn twee passies: degelijke mooie kledij en zijn liefde voor de sport. Hij begon zelf kleding te maken. Een tijdje daarna startten de gebroeders Franzel en in 2012 ze namen deel aan de Fashionweek. Ze werkten toen nog onder de naam Franzel Amsterdam, hun eerste collectie heette ‘In Gold We Trust’. Het thema was immers de Gouden Eeuw, met focus op ontdekken en veroveren. Het werd een gigantisch succes en sindsdien zijn hun kledinglijnen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ondertussen zijn ze internationaal bekend en gaan gewoon door met het maken van streetwear. Hoodies, truien, broeken, t-shirts… het houdt niet op. Dit merk is een merk om in het oog te houden.

Kies de In Gold We Trust Hoodie die bij jou past

Waarschijnlijk heb je favoriete kleuren. Daarom biedt dit streetwear merk hoodies aan in een waaier aan kleuren. En je kunt kiezen tussen een hoodie met of zonder rits. Ook dat geeft extra mogelijkheden. Ontdekken en veroveren was de basis van In Gold We Trust. Met een In Gold We Trust hoodie is het aan jou om je wereld en je omgeving te ontdekken en te veroveren!