zelf boek uitgeven

Als het uitgeven van jouw eigen boek een droom van jou is kan Boekscout jou helpen. Hier kan jij zelf boek een uitgeven die van super goede kwaliteit is en ook nog eens voor een goede prijs!

Zelf een boek uitgeven

Jouw eigen boek uitgeven kan vaak moeilijk en duur zijn, gelukkig kan boekscout jou hierbij helpen. Jij krijgt professionele en deskundige begeleiding, zo krijg jij precies het boek dat jij wilt. Jij mag zelf je boek uitbrengen en wordt hier volledig in begeleid. Je mag zelfs kiezen hoeveel exemplaren jij wilt laten maken, van 1 exemplaar tot 10.000 exemplaren, het maakt niks uit hier kan het allemaal.

De prijs

Een voordeel bij Boekscout is dat je zelf mag kiezen hoeveel boeken jij wilt uitgeven en dus niet uit een pakket moet kiezen. Zo kom je dus nooit met veel te veel boeken te zitten. Maar naast dat je dus niet te veel betaald voor de boeken die je niet hoeft betaal je ook niet te veel voor de boeken die je wel wilt. Hoe meer boeken je besteld hoe meer de marge toeneemt, dus hoe meer boeken jij besteld hoe meer je kan verdienen per boek.