logo

Pam van der AA

Houtrot reparatie? Houtwerk kan rot worden, zowel bij kozijnen als op andere plekken in je woning. Het hout kan worden aangetast door verschillende factoren, zoals schimmels, vocht, houtworm of boktor. Slecht onderhouden van hout kan houtrot vertonen. Dit zal veelal voorkomen bij kozijnen. Pam van der AA heeft lange ervaring in het schildersvak en herkent houtrot direct, daarom hebben ze ook in houtrot reparatie veel ervaring. Nauwkeurigheid, service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dit zul je ook terug zien in het eindresultaat. Het bedrijf vraagt naar de wensen en behoeften van de klant en speelt hier optimaal op in.
Ernstige houtrot word helemaal verwijderd.

Wanneer we klaar zijn met de houtrot reparatie zie je niks meer van de reparatie en zien je kozijnen er weer als nieuw uit. houtrot

Mijn ervaring

Mijn kozijnen waren erg rot dus wilde ik houtrot reparatie. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam het bedrijf van Pam van der AA tegen en ben op de website gaan kijken. Het zag er overzichtelijk uit en het trok meteen mijn aandacht.
Ik heb verteld wat ik wilde dat er ging gebeuren en het bedrijf heeft hier op in gespeeld en het eindresultaat zag er geweldig uit.
Heb je ook houtrot reparatie nodig? Dan adviseer ik dat je Pam van der AA benaderd.