gevelbekleding

Natuurlijk is gevelbekleding enorm belangrijk voor het bepalen van de waarde van uw woning. Simpelweg omdat gevelbekleding de uitstraling is van uw woning! Ikzelf wilde al een geruime tijd de bekleding van mijn gevels laten renoveren simpelweg omdat de gevels verouderd waren. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met het bedrijf NPIBV. NPIBV is namelijk een geweldige aanbieder in het plaatsen en renoveren van deze gevels. Daarnaast beschikt NPIBV over een zeer breed en diep assortiment aan verschillende gevels waaruit u kunt kiezen. Zie hieronder de beschikbare merken van de gevels:

  • Colorpanel
  • Twinson O Wall
  • Novicell gevelbekleding
  • Swish gevelspanelen
  • Zierer steenplaten

Natuurlijk heeft u bij ieder merk verschillende keuzes aan kleuren en modellen, ikzelf heb NPIBV gevels laten plaatsen van het merk Colorpanel!

gevelbekleding

Geweldige kwaliteit!

De kwaliteit van deze gevels is werkelijk waar geweldig. Het vakkundige personeel van NPIBV is twee volle werkdagen bezig geweest met de renovatie aan de gevels. Achteraf gezien kan ik u vertellen dat er een goede snelle service is verleend en ook is er geweldige kwaliteit geleverd. Mijn woning ziet er vanaf de buitenkant nieuw uit waar ik ontzettend blij mee ben!