mobiele toilet verhuur

Er zijn in Nederland verschillende bedrijven die doen aan mobiele toilet verhuur. Deze bedrijven bieden kleinen, vaak plastic hokjes aan die een wc bevatten. Deze toiletten lijken allemaal redelijk veel op elkaar, maar toch verschillen de bedrijven onderling best wat van elkaar. Denk daarom, wanneer jij mobiele toiletten gaat huren, aan de volgende dingen. 

Hoeveel toiletten?

Denk bij het kiezen van het geschikte bedrijf voor mobiele toilet verhuur aan hoeveel toiletten je nodig hebt. Dient het toilet om slechts een enkel toilet te vervangen, of heb je voor een grootschalig buitenevenement een groot aantal toiletten nodig? Vaak verschilt het per bedrijf of het losse toiletten verhuurt voor een vaste prijs per stuk, of dat het juist toiletten in grote hoeveelheden verhuurt voor een lagere prijs. 

mobiele toilet verhuur

Wie zitten op je toilet?

Daarnaast is het belangrijk om te bedenken wie er gebruik gaan maken van het toilet. Zijn de gebruikers jongeren een twintigers, dan is een goedkoop, kunststoffen toilet vaak al voldoende. Zijn de toilet gebruikers wat ouder, of wat meer luxe gewend? Dan is het kiezen van een ruimer, comfortabeler toilet vaak essentieel. 

Waar staat het toilet?

Als laatste moet je niet vergeten om te bedenken waar het toilet staat. Staat het sanitair op een vlakke, stevige ondergrond, dan kunnen de toiletten makkelijk los geplaatst worden door de mobiele toilet verhuur. Staande toiletten echter op een hobbelige, modderige, of andere onvaste grond? Zorg er dan voor dat je van tevoren een fundament laat plaatsen waar de toiletten op kunnen staan.