ford f 150 raptor

Je kunt er niet omheen als je naar een echte Amerikaanse auto op zoek bent, de ford f 150 raptor is puur genot om in te rijden. Zodra je instapt voel je dat je in een auto stapt van hoge kwaliteit. In een raptor rijden is een echte passie, je bent een autoliefhebber als je ermee de weg op gaat. Je hebt veel bekijks, en dat mag ook want het is een auto om  trots op te zijn. De verschillende modellen zorgen ervoor dat je altijd in een model rijdt waarvan je altijd al gedroomd hebt.

ford f 150 raptor

Welke uitvoering kies jij?

Wanneer je de showroom van v8supercars.nl binnenstapt zie je de verschillende modellen al staan. De ford f 150 raptor is een veelzijdige auto, alleen de voorkant met de enorme grille maakt al indruk als je ervoor staat. Bij het model met de lederen bekleding ruik je het leer, maar als je erin gaat zitten dan weet je het direct dat je in een klasse auto zit. Dan heb je niet eens de motor gestart en de motor horen lopen. Want dat is ook een aparte ervaring, je hoort het echte geluid van een Amerikaan.

Op de weg

Ga je me de ford f 150 raptor de weg op dan voel en hoor je het direct, je hoort de motor ronken en zoeft over de weg heen. Je voelt je vrij als een vogel, want dat gevoel geeft deze Amerikaan echt aan je. De opties die er mogelijk zijn maken de auto ook uniek in zijn soort, welke uitvoering je ook hebt. Omdat je hoger zit als bij een andere personenauto heb je goed overzicht over de weg.